Catering

Här följer våra bufféförslag mm.
Det går även bra att komma med egna förslag.
Beställningar av smörgåstårta och uppläggningar måste göras 3 dagar i förväg.

Minst 6 personer.

Lilla buffén: 210:-/pers
3 sorters kallskuret
Fransk eller klassisk potatissallad
Grönsallad med fetaost
Blandade oliver
Ostbricka med 3 ostar, kex & druvor
Vitlöksbaguetter
Stora buffén: 295:-/pers
Grillad rostbiff
Potatisgratäng
Valfri paj med grönsallad
Skaldjurspaté & sås
Rökt laxrulle med pepparrotsfyllning
Ostbricka med 3 sorters ost, kex och frukt
Små bröd
Valfri dessert
Italiensk buffé: 275:-/pers
Parmaskinka
2 sorters Italiensk salami
Italiensk pastasallad: soltorkade tomater, basilika, oliver, rödlök,
körsbärstomater, olivolja, balsamicovinäger,
Paj med mozzarella, tomat och basilika
Caprese sallad med: tomater, mozzarella, oliver, olivolja, basilika.
Ostbricka: Taleggio, pecorino, gorgonzola, frukt
Italienskt bröd & grissini
Svensk buffé: 270:-/pers
Två sorters sill med gräslök
Kokt potatis med gräddfil
Ägghalva med rom & dill
Västerbottenpaj
Varmrökt lax & örtagårdssås
Tunnbrödsrulle med skagenröra
Ostbricka med 3 sorters ost, kex & frukt
Fint hårt tunnbröd
Skaldjursbuffé: minst 2 pers Dagspris.
1/2 Hummer nykokt, Canada
2 st Havskräftor nykokta, Smögen
2 hg Räkor – färska, Smögen
1 hg Räkor – Rökta
2 st Ostron – Holland/Frankrike
3 såser och bröd
(Skaldjuren kan variera efter årstid/tillgång)
Smörgåstårta: 125:-/bit (minst 4 bitar)
Lax & Räkor:
3 lager fyllning, Skagenröra, Laxmousse, Äggcreme
Rostbiff:
3 lager fyllning, Rostbiffröra, Ädelostcreme, Leverpastejcreme
Landgång: 150:-/st
Ägg, majonäs, handskalade räkor, gravad lax & sås, köttbullar & rödbetssallad, rostbiff, rostad lök, cornichonger.
Lyxlandgång: 180:-/st
Ägg, majonäs, handskalade räkor, gravad lax & sås, skagenröra, skaldjurspaté & romsås, fransk brié & druvor.
Pajer 4-6 bitar 8-10bitar
Lax & Spenat
Broccoli, ädelost
Västerbotten
Mozzarella, tomat & basilika
Räkor, paprika, champinjoner & vitlök
Anjovis, lök, tomat & persilja
250:- 450:-